Foals, Sigma i José González. Grape festival zve na zahraniční hvězdy

Vydáno 22.07.2015 | autor: David Stoklas

Piešťanské letiště opět po roce ožije a přiláká tisíce fanoušků hudby. Line-upu Grape festivalu, který letos proběhne 14. a 15. srpna, vévodí britské kytarovky Foals a The Maccabees, na své si přijdou i příznivci melancholických melodií, které představí švédský písničkář José González. A to zdaleka není vše.

Foals, Sigma i José González. Grape festival zve na zahraniční hvězdy Foals, Sigma i José González. Grape festival zve na zahraniční hvězdy

 

jose gonzalesJosé González dorazí ze Švédska

Zajímaví interpreti čekají i na fandy elektronické hudby. Do Piešťan dorazí britský DJ Netsky, který se představí s doprovodnou kapelou v rámci projektu Netsky Live! Další hvězdou, která roztopí taneční parket, bude britská dvojice Sigma, jejíž nejznámějším hitem je dozajista skladba Nobody To Love.

Švédský písničkář José González dorazí s aktuálním albem Vestiges & Claws, jež vyšlo letos v únoru. Jeho písně také zazněly ve filmovém trháku Walter Mitty a jeho tajný život. V České republice jsme ho viděli před pár dny na festivalu Colours Of Ostrava.

Festival nabídne mimo smršti zahraničních hvězd také zástupce české a slovenské scény. Vystoupí zde Tata bojs, Lenka Dusilová, Luno nebo Paulie Garand. Pořadatelé doporučují, aby zájemci neotáleli s nákupem vstupenek. Dá se totiž očekávat, že festival bude opět vyprodaný.

 

text: TZ, David Stoklas

zavřít