Rob Halford z Judas Priest: Než umřu, chci spolupráci s Lady Gaga!

Vydáno 22.07.2015 | autor: redakce

Hudba metalových ikon Judas Priest a popové senzace Lady Gaga možná na první pohled nemá mnoho společného, zdání ale někdy klame. Rob Halford, frontman zmiňované britské kapely, totiž prohlásil, že touží s výstřední divou spolupracovat.

Rob Halford z Judas Priest: Než umřu, chci spolupráci s Lady Gaga! Rob Halford z Judas Priest: Než umřu, chci spolupráci s Lady Gaga!

LadyGaga Artpop 2013Lady Gaga začíná od vydání elektropopové desky ARTPOP z roku 2013 stále více koketovat s jinými žánry

"V případě Lady Gaga se musíte prokousat spoustou věcí a až pak se dostanete k jejímu hlasu. Pro mě jako zpěváka a kolegu je Gaga naprosto senzační a moc rád bych s ní někdy v budoucnu něco vytvořil. Nevím, jestli k tomu někdy dojde, ale je to to na mém seznamu věcí, které chci udělat, než zemřu," prohlásil zpěvák v rádiovém rozhovoru pro 97.9 WCPR Rocks. 

S americkou umělkyní se prý setkal loni v San Diegu, kde se sblížili. "Ona je heavymetalový maniak. Miluje Judas Priest, Iron Maiden i Motörhead, všechny tyhle kapely, které řvou celá desetiletí, ona zbožňuje!" nechal se dále slyšet.

Lady Gaga se v posledním roce věnovala spíše jazzu a klasickému popu než roztančeným elektropopovým hitům, které dovezla loni v říjnu do Prahy (reportáž zde). S Tony Bennnettem vydala v září 2014 jazzovou desku Cheek To Cheek, za kterou obdrželi Grammy. Zazářila také začátkem roku na předávání Oscarů, kde interpetací medley z filmu The Sound Of Music vzdala hold legendární Julii Andrews. V červnu na zahájení Evropských her v Baku zase překvapila provedením hitu Imagine Johna Lennona. Třeba by tedy ani spolupráce s metalovou stálicí nemusela být úplným sci-fi.


metal-hammer.de, jm

zavřít