Madonna: Cítím se jako Picasso, budu zpívat, dokud nepadnu

Vydáno 24.07.2015 | autor: David Stoklas

Popová diva Madonna překypuje i v 56 letech energií, jakou by jí mohl leckdo závidět. Podle svých nedávných slov důchod rozhodně nechystá. To samozřejmě s nadšením vítají její fanoušci, ti čeští obzvlášť, neboť v listopadu jejich modla zavítá do Prahy.

Madonna: Cítím se jako Picasso, budu zpívat, dokud nepadnu Madonna: Cítím se jako Picasso, budu zpívat, dokud nepadnu

 

madonna 2015 01 fullSebevědomí Madonně rozhodně nechybí. 56 let by jí navíc nikdo určitě netipoval

V rozhovoru pro americký magazín Billboard se slavná zpěvačka přirovnala ke kubistickému malíři Pablu Picassovi. "Nepřestával malovat do dne, kdy zemřel. Řekla bych, že jsem se tím trochu inspirovala," prohlásila Madonna. "Nemyslím si, že existuje něco jako datum spotřeby umělce. Myslím, že pokud má člověk pořád co říct, měl by pokračovat dále," dodává.

Letos v březnu vydala Madonna album s názvem Rebel Heart (recenze), které je už její třinácté v pořadí. Ne všichni však Madge považují za stále konkurenceschopnou - třeba britské Radio 1 nenasadilo její singly do playlistu. Zpěvačka se poté nechala slyšet, že ji dramaturgové diskriminují kvůli jejímu věku. Rádiová stanice na to odpověděla, že se o diskriminaci rozhodně nejedná, nýbrž jde o přirozený zákon trhu - mladé lidi, kteří tvoří velkou část posluchačů, už totiž jednoduše nezajímá.


text: David Stoklas, zdroj: nme.com

zavřít