Zemřela Bobbi Kristina Brown, dcera Whitney Houston. Bylo jí jen 22 let

Vydáno 27.07.2015 | autor: redakce

Bobbi Kristina Brown zemřela pouhé tři roky po své matce, rovněž předčasně. Whitney Houston byla nalezena mrtvá ve vaně v únoru 2012 a také její dceru našli před půl rokem bezvládně ležet v koupelně. Nyní její život definitivně skončil.

Zemřela Bobbi Kristina Brown, dcera Whitney Houston. Bylo jí jen 22 let Zemřela Bobbi Kristina Brown, dcera Whitney Houston. Bylo jí jen 22 let

whitney bobbi kristinaWhitney Houston a její dcera Bobbi Kristina - ani jedna se nedožila vysokého věku

Mladou ženu objevil 31. ledna v bezvědomí ve vaně její přítel Nick Gordon. Tehdy se její život ještě podařilo zachránit, ležela ale v komatu v kritickém stavu. Minulý měsíc byla převezena do hospice, kde 26. července zemřela. Ve věku pouhých 22 let.

"Je konečně v klidu v náruči boha. Chceme všem znovu poděkovat za obrovské množství lásky a podporu v těchto posledních těžkých měsících," stojí v prohlášení rodiny. 

Bobbi Kristina se narodila 4. března 1993 jako dítě bouřlivého manželství pěveckých hvězd Whitney Houston a Bobbyho Browna. V době úmrtí její matky, interpretky megahitu I Will Always Love You, která celosvětově prodala zhruba 200 milionů kopií svých alb, jí bylo jen 18 let. Nyní její cestu předčasného odchodu ze světa následovala. 


US magazine, jm

zavřít