VIDEO: Klip roku? Florence And The Machine a krásné i drsné Skotsko

Vydáno 27.07.2015 | autor: redakce

Britská zpěvačka Florence Welch s projektem Florence And The Machine opět dokazuje své výsadní postavení v dnešním popu. Nový videoklip spojuje hned dvě písně z její aktuální desky How Big, How Blue, How Beautiful. Trvá deset minut a s emocemi jde až na dřeň.

VIDEO: Klip roku? Florence And The Machine a krásné i drsné Skotsko VIDEO: Klip roku? Florence And The Machine a krásné i drsné Skotsko

Florence  The Machine 2015vyrNový videoklip Florence And The Machine trvá 10 minut

Vincent Haycock, který s Florence And The Machine natočil už předchozí - neméně působivé - videoklipy k nové desce, se štábem zavítal do Skotska, konkrétně na ostrůvek Easdale. Stejně tak, jako ve snímku vidíme krásy zdejší přírody, se tvůrci nebáli zobrazit ani násilií, pocity bezmoci, strachu a bolesti. 

"Je to jedno z nejhezčích míst, kde jsem natáčel. Skotské pobřeží je úchvatné, krásné a drsné, což je ideální mix estetiky. Natáčeli jsme v zimě, byla to zima brutální a zároveň nekonečně inspirující," řekl Haycock.

Florence Welch v klipu ke skladbám Queen Of Peace a Long and Lost předvádí, kolik emocí je schopna předat prostřednictvím pohybů těla a mimiky. Z oceňované zpěvačky a muzikantky se stále více začíná stávat hlavně vizionářka. Podívejte se na strhující výkon jí samotné i dalších herců.

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít