Natruc má 18 let: Jak slavili plnoletost členové UDG a Vypsané Fixy?

Vydáno 28.07.2015 | autor: redakce

V sobotu 1. srpna se otevřou brány areálu Kmochova Ostrova. Za doprovodu mnoha gratulantů oslaví festival Natruc Kolín své osmnáctiny. Budou u toho Xindl X, Monkey Business, Voxel, ATMO Music a další.

Natruc má 18 let: Jak slavili plnoletost členové UDG a Vypsané Fixy? Natruc má 18 let: Jak slavili plnoletost členové UDG a Vypsané Fixy?

UDG-HR-40Natruc! v Kolíně uvidí i koncert UDG

"Osmnáctkou končí divoká puberta, která byla celá natruc, takže Natrucu popřeji k dospělosti, aby pořád zůstal Natrucem, protože co je divoký, je dobrý. Kromě toho přeju samozřejmě spoustu spokojených návštěvníků, protože pokud budou fanoušci, budou i další ročníky tohoto suprfesťáku," popřál festivalu Petr Vrzák z UDG.

A jak slavil osmnáctiny on sám? "Svoje osmnáctiny si pamatuju dobře. Byl to indiánský mejdan na vrcholu jednoho kopce v Ústí nad Labem. Byli jsme celí pomalovaní a skákali jsme kolem ohně jako šamanský magoři tak dlouho, až jsem to přehnal s ohnivou vodou a spadl do ohně. S popáleninama mě pak odvezla záchranka do nemocnice. I přesto, že to bylo uprostřed července, mi náš bubeník donesl jako dárek lyže a cestou na kopec se místňáků, co tam bydlí, ptal, zda neví, jestli je na vrcholu sníh," směje se.

Márdi z Vypsané Fixy zase přidává historku o pomaturitní oslavě na chalupě v Ledečku. "Bylo tam zdravý jádro z naší čerstvě odmaturovaný třídy a ještě pár dobrejch lidí k tomu. Byla to moc pěkná oslava. Svět byl hodně dobrý místo, dospělost byla daleko a jediná otázka, která se dala položit, byl název legendárního dokumentu o ohrožených zvířatech, který v té době běžel v televizi. Přežijí rok 2000?"

A na jaké kapely se v půvabném areálu Kmochova ostrova v Kolíně můžete těšit? Monkey Business, Xindl X, Škwor, Visací zámek,Vypsaná Fixa, Rybičky 48, UDG, Skyline, Voxel, ATMO Music, Krucipüsk, Fast Fodd Orchestra, Pekař, Nebe, Rocky Leon (USA),Tribazik (UK) a Paranaoid (SVK).

tz, jm

zavřít