VIDEO: Ondřej Brzobohatý mění Identity. Hrají Karel Gott, Ben Cristovao i Taťána Kuchařová

Vydáno 28.07.2015 | autor: redakce

Ondřej Brzobohatý představuje nový videoklip ke své loňské úspěšné desce Identity. Tentokrát došlo na titulní písničku. Po jeho boku si zahrály hvězdy jako Karel Gott či Ben Cristovao i Miss World a zpěvákova partnerka Taťána Kuchařová.

VIDEO: Ondřej Brzobohatý mění Identity. Hrají Karel Gott, Ben Cristovao i Taťána Kuchařová VIDEO: Ondřej Brzobohatý mění Identity. Hrají Karel Gott, Ben Cristovao i Taťána Kuchařová

ben a ondrejV novém klipu Ondřeje Brzobohatého si zahrál i Ben Cristovao

Brzobohatý na klipu spolupracoval s profesionály ve svém oboru, a to nejen před kamerou, ale i za ní. Pro svůj režisérský debut oslovil kameramana oceněného Českým lvem za film Hlídač č. 47 Karla Fairaisla a o střih se postaral Filip Malásek. Před kamerou potom Ondřej režíroval kromě sebe samotného také hvězdy, jako jsou Ben Cristovao, Václav Noid Bárta nebo Karel Gott, kteří v klipu ztvárňují právě jeho různé Identity.

Třešinkou na dortu je obsazení jeho přítelkyně a naší jediné Miss World Taťány Kuchařové, která se předvede hned v několika překvapivých rolích. Vše se natáčelo v baru Tretters a několika dalších pražských lokacích v červnu tohoto roku.

Album Identity dosáhlo velmi dobrých prodejů, už loni obdrželo Zlatou desku a letos na jaře se dočkalo dokonce platinového ocenění. Kromě toho Ondřej nové písničky intenzivně propaguje na koncertech. Identity Tour 2015 zakončí šest říjnových koncertů na Slovensku a následně v listopadu na něj navazuje Symphonicum Tour na sedmi velkých českých a slovenských pódiích.

tz, jm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít