AUDIO: Avicii zremixoval Insomnia od Faithless a udělal z ní dnešní tancovačku

Vydáno 29.07.2015 | autor: redakce

Britští Faithless hlásí návrat na scénu s projektem Faithless 2.0. Nová deska vyjde na podzim a bude obsahovat remixy jejich hitů od dnešních hvězd elektronické a taneční scény. Jednou z nich je i Švéd Avicii. Poslechněte si, jak si pohrál s písní Insomnia.

AUDIO: Avicii zremixoval Insomnia od Faithless a udělal z ní dnešní tancovačku AUDIO: Avicii zremixoval Insomnia od Faithless a udělal z ní dnešní tancovačku

AviciiAvicii sáhl na klasiku od Faithless

Skladba Insomnia vyšla původně v roce 1995 a zabodovala v řadě hitparád po celém světě. Faithless ji umístili hned na svou první desku Reverence. Nyní si ji vzal do parády dnešní hitmaker Avicii. Jak to dopadlo? Rozporuplně, někteří fanoušci možná ocení, že populární DJ a producent oblékl song do nového kabátku, ozývají se ale i hlasy, kterým vadí prvoplánovost, s jakou Švéd k jedné z největších tanečních hymen 90. let přistoupil.

Další skladby z repertoáru Faithless by měli zremixovat třeba Tiesto, Eric Prydz, Above & Beyond, Armin van Buuren a Booka Shade. Datum vydání remixové desky Faithless 2.0 je předběžně stanoveno na září. 

Po prázdninách vydá svou novou desku také Tim Bergling aka Avicii. Jeho druhá řadovka bude k dostání od 25. září a tracklist zahrnující víc než dvacítku skladeb slibuje na hostování hvězdná jména jako Billie Joe Armstrong (Green Day), Robbie Williams, Jon Bon Jovi či Chris Martin (Coldplay).

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít