Metallica se dočkala vlastního komiksu

Vydáno 30.07.2015 | autor: redakce

Legendární Metallica má pro fanoušky speciální dárek: mohou si totiž pořídit komiksovou knihu, která zachycuje její příběh. Má 28 stránek, 2 alternativní obaly a je plná atraktivních ilustrací zachycujících 34 let skupiny na scéně.

Metallica se dočkala vlastního komiksu Metallica se dočkala vlastního komiksu

metallica komiksKomiksová kniha o Metallice má dvě různé obálky

Metallica hraje již od roku 1981 a to si zaslouží něco speciálního. Grafické ztvárnění příběhu party kolem Jamese Hetfielda si naložil na bedra ilustrátor Jayfri Hashim, text napsal Michael L. Frizell. Jeho bratr David A. Frizell připravil dvě verze obálky. Pracoval prý tak, jako kdyby se jeho dílo mělo stát regulérním coverem nové desky americké kapely. Kniha Orbit: Metallica je určena fanouškům, kteří si chtějí připomenou tři a půl dekády trvající kariéru svých oblíbenců v obrázcích.

Formace aktuálně také pilně pracuje na novém řadovém albu. Od vydání toho posledního, Death Magnetic z roku 2008, už v září uplyne sedm let. Podle nedávného rozhovoru s kytaristou Kirkem Hammettem je ale chystaný materiál prý hotový teprve zhruba ze čtvrtiny. "Máme více než tucet písní a kromě toho snad dvě stě nebo tři sta riffů, takže je těžké říci, v jakém bodě nahrávání vlastně jsme," prohlásil.

NME, jm

 

 

 

zavřít