Coca-Cola PopStar zná finalisty

Vydáno 25.05.2007 | autor: redakce

Do finále 4. ročníku Coca-Cola PopStar 2007 postoupily skupiny Five O´clock Tea, M.Y.Music a projekt NiceLand. Finálový koncert proběhne 6. června v Lucerna Music Baru, kde bude oznámen vítěz celé soutěže.

Coca-Cola PopStar zná finalisty Coca-Cola PopStar zná finalisty

O finalistech rozhodla odborná porota, a to na základě živého vystoupení na semifinálovém koncertě v pražském Paláci Akropolis, kterého se dne 22. května zúčastnilo deset hudebních formací. Pět semifinalistů vzešlo z internetového hlasování veřejnosti a dalších pět vybrala odborná porota. "Musím konstatovat, že letošní ročník Coca-Cola PopStar překvapil vysokou úrovní všech semifinalistů. Žánrová skladba byla velmi pestrá a všichni zúčastnění podávali kvalitní koncertní výkony. Těším se na finále, které proběhne 6. června v pražském Lucerna Music Baru," řekl porotce Petr Čáp, A&R Director SONY BMG Music Entertainment.



Závěrečný finálový koncert letošního ročníku Coca-Cola PopStar, kde se finalisté (Five O´clock Tea, M.Y.Music a projekt NiceLand) poprvé představí veřejnosti, proběhne 6. června v pražském Lucerna Music Baru. Vstup bude volný a po živém vystoupení tří finálových kapel vystoupí jako host kapela The Prostitutes. Během jejich vystoupení zasedne porota soutěže k závěrečnému rozhodování a v závěru večera vyhlásí historicky čtvrtého vítěze soutěže Coca-Cola PopStar.

Více info zde.
zavřít