AUDIO: Žijeme jen 28 tisíc dní, zpívá Alicia Keys

Vydáno 01.08.2015 | autor: redakce

Alicia Keys chystá po třech letech nové album. Aktuálním lákadlem se stal singl 28 Thousand Days, jehož název poukazuje na průměrnou délku lidského života. Poslechněte si ho.

AUDIO: Žijeme jen 28 tisíc dní, zpívá Alicia Keys AUDIO: Žijeme jen 28 tisíc dní, zpívá Alicia Keys

 

aliciakeys 01 lrAlicia Keys připravuje své šesté řadové album

Šesté řadové album respektované zpěvačky, skladatelky a pianistky ještě nemá název ani datum vydání, podle všeho se ho ale dočkáme ještě letos. Alicia Keys na něm pracuje s producentem Pharrellem Williamsem a už loni prozradila, že bude více než kdy dříve klást důraz na hodnotu textů. To se projevilo už rok starou ochunávkou We Are Here, podmanivou klavírní baladou vyzývající k lidskosti a konci válek. Motivační charakter má i čerstvá novinka 28 Thousand Days, vydaná poslední červencový den.

Zpěvačka v ní připomíná, že průměrná délka života je jen 28 tisíc dní (zhruba 76 let), a proto bychom měli žít naplno a vychutnávat každý den. Zda se jedná o hlavní singl lákající na chystanou desku, zatím není jisté, neboť oproti vlaštovkám předznamenávající předchozí alba to tentokrát není zrovna rádiová hymna. Víc o šesté řadovce majitelky patnácti Grammy, kterou naváže na tři roky starou desku Girl On Fire, se nejspíš dozvíme brzy.


text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít