Mims: Z ulice na vrchol hitparád

Vydáno 25.05.2007 | autor: redakce

Taková je cesta hitového singlu od rappera Mimse "This is Why I´m Hot" z alba Music Is My Savior a v USA jde o největší hiphopový skok tohoto roku. Seznamte se s Mr. Mimsem...

Mims: Z ulice na vrchol hitparád Mims: Z ulice na vrchol hitparád

MIMS, celým jménem Shawn Mims, se narodil ve Washingtonu a v New Yorku začínal jako DJ. Tahle scéna ho také hodně ovlivnila. Oba jeho rodiče zemřeli, když mu bylo třináct let. Sám o tom období říká, že v té době zaměřil svoji lásku a veškerou energii do muziky a ta mu úspěšně pomohla z potíží. Proto také pojmenoval svoje první album Music Is My Savior, což jsou zároveň písmena, která obsahuje jeho příjmení. Hutná tvrdá basa a tempo předurčuje MIMSovu produkci do klubů a na taneční hiphopové párty.



Album je kritikou nejen v USA, ale už i v našich hiphopových kruzích velmi ceněno. Singl se v zámoří stal nejstahovanějším vyzváněním do mobilních telefonů a několik týdnů okupoval čelní místa hitparádových žebříčků. Album Music Is My Savior vychází i v ČR právě v těchto dnech, singl This Is Why I´m Hot si můžete poslechnout zde.

www.mimsmusic.net
zavřít