Lenny Kravitz ukázal penis, praskly mu kalhoty během koncertu

Vydáno 04.08.2015 | autor: redakce

Kožené kalhoty během koncertu ve Švédsku praskly a Lenny Kravitz ukázal fanouškům a fanynkám víc, než měl v plánu. Neměl totiž pod nimi žádné spodní prádlo.

Lenny Kravitz ukázal penis, praskly mu kalhoty během koncertu Lenny Kravitz ukázal penis, praskly mu kalhoty během koncertu

lenny-kravitz-nsfw-pants-rip-waredrobe-malfunction-aug-2015-billboard-650-censoredLenny Kravitz během koncertu ve švédském Stockholmu

Lenny Kravitz to 3. srpna během show ve švédském Stockholmu přehnal s akrobacií. Když usedl do dřepu, jeho kožené kalhoty ruply přímo v rozkroku a fanynky si ho mohly prohlédnout v celé kráse. Následně se odešel převléci do zákulisí a vystoupení dokončil. Fotky jeho odhaleného přirození už ale samozřejmě kolují po internetu.

Zpěvák a multiinstrumentalista, kterému bylo letos už 51 let, na koncertech představuje vedle starších hitů také novinku Strut z roku 2014. Pražanům se loni ukázal těsně před Vánoci, když zrušený listopadový koncert v tamní O2 areně nahradil prosincovým vystoupením. 

Billboard, jm

zavřít