Guns N' Roses přišli o kytaristu. Hrozí kapele rozpad?

Vydáno 05.08.2015 | autor: redakce

Po šesti letech opustil řady Guns N' Roses kytarista DJ Ashba. Uvedl, že se nyní chce věnovat rodině a svému domovskému projektu Sixx AM. Fanoušci se teď dohadují, zda to neohrozí další fungování skupiny. Před časem totiž sestavu opustil i Ron Thal, přezdívaný Bumbleboof.

Guns N' Roses přišli o kytaristu. Hrozí kapele rozpad? Guns N' Roses přišli o kytaristu. Hrozí kapele rozpad?

GunsnRoses 002Guns N' Roses hrají už 30 let. Jejich sestava je ale pořád nestálá

Odchod Bumbleboofa formace oficiálně neohlásila, informaci získali novináři ze zdrojů uvnitř kapely. Thal působil v Guns N' Roses od roku 2006 a v tichosti odešel již v loňském roce. To čerstvě končící DJ Ashba se ke svému odchodu vyjádřil na vlasních webových stránkách.

"S velmi těžkým srdcem a zároveň velkou hrdostí oznamuji, že jsem se rozhodl tuto kapitolu svého života uzavřít a zařadit  nádherné časy, které jsem s Guns N' Roses zažil, do svých vzpomínek," uvedl muzikat, který strávil ve skupině šest let života. Poděkoval všem fanouškům i zpěvákovi Axlu Roseovi, kterého prý považuje za opravdového přítele.

Guns N' Roses se dali dohromady už v roce 1985, za 30 let ale prošli řadou personálních změn. V poslední době se například spekuluje i o návratu kytarového mága Slashe. Zda je to reálná možnost nebo jen zbožné přání fanoušků, ale ukáže až čas.

 

Billboard, jm

 

 

zavřít