AUDIO: Talentovaná Birdy chystá nové album. První singl je křehký duet

Vydáno 07.08.2015 | autor: redakce

Britská zpěvačka Birdy, která poprvé zazářila už ve svých patnácti letech, chystá nové album. Na dva roky starou úspěšnou desku Fire Within by měla navázat začátkem příštího roku. Už nyní je ale k poslechu první singl - křehký duet Let It All Go s Rhodesem.

AUDIO: Talentovaná Birdy chystá nové album. První singl je křehký duet AUDIO: Talentovaná Birdy chystá nové album. První singl je křehký duet

birdy 15Birdy píše dobré písničky už jako teenagerka. Podle všeho má před sebou skvělou budoucnost

V novince devatenáctiletá Birdy potvrzuje svůj um napsat dobrou popovou písničku, v níž je křehkost, zranitelnost a působí náladotvorně. Duet s dalším nováčkem britské hudební scény Davidem Rhodesem, který vydá svůj debut v září, napsali oba mladí interpreti společně. Zpěvačce se prý líbila síla a jemnost v jeho hlase, a tak jí připadalo správné, aby Rhodes v singlu zpíval spolu s ní. 

Birdy se nejprve prosadila stejnojmennou deskou z roku 2011, na které zpívala coververze známých hitů, a to v pouhých patnácti letech! Známá se stala hlavně její předělávka Skinny Love od Bon Iver. Druhá řadovka z roku 2013 už byla autorská, obsahovala hit Wings z dílny Ryana Teddera a šikovnou zpěvačku a skladatelku posunula o kus dál. 

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít