TOP 7 videoklipů týdne (47.)

Vydáno 11.08.2015 | autor: David Stoklas

Uplynulý týden přinesl převážně klipy oplývající letní atmosférou. Paulie Garand piknikuje s přáteli, Miro Šmajda si vyjel za Prahu a Calvin Harris zase paří v Malibu. Enter Shikari naopak cestují v čase, Nero si libují ve sci-fi a mladá Elis v čisté lásce.

TOP 7 videoklipů týdne (47.) TOP 7 videoklipů týdne (47.)

 

ENTER SHIKARI 2015 FULL2Hardcoreová skupina Enter Shikari v novém animovaném dobrodružství

 

PAULIE GARAND NA PIKNIKU

Letní počasí je přímo ideální pro venkovní posezení s lidmi, které máte rádi. Paulie Garand zamířil do rodného Liberce a v podhůří Ještědu uspořádal jeden takový piknik. Ke štěstí nechybí absolutně nic, skladba Šípy tak má povedený a hlavně pohodový vizuál. Dokonce i nějaký ten indián se tu najde.

Fanoušci libereckého rappera netrpělivě očekávají novou desku tandemu Paulie Garand & KennyRough, ze které zatím slyšeli celkem tři skladby. Kompletní nahrávku můžeme očekávat během listopadu.

 

ENTER SHIKARI ZPÁTKY V MINULOSTI

Britští Enter Shikari si pro své fanoušky připravili další ztřeštěný animovaný snímek, který je pokračováním toho, který doprovodil skladbu Slipshod. Tentokrát členové kapely utíkají z luxusní restaurace, kde dělali nepravosti. Od trestu je však zachrání podivný chlápek, který je nevezme nikam jinam než do ztřeštěné minulosti.

Enter Shikari se u českého publika těší velkému zájmu. Svou poslední studiovku The Mindsweep u nás letos živě prezentovali hned dvakrát. V lednu v pražském Lucerna Music Baru a v červenci na táborském festivalu Mighty Sounds.

 

MIRO ŠMAJDA SI UŽÍVÁ LÉTA

Slovenský rocker Miro Šmajda pro tentokrát nechal temnotu a čerň doma a přijel si do Česka užít letní pohody. "Nesnažili jsme si hrát na nějaké velké umění, vsadili jsme na jednoduchost, relax, slunce, vodu a hlavně dobrou náladu. A především doufáme, že to skvěle naladí do letní pohody i naše fanoušky," říká Miro Šmajda.

Zpěvák vydal letos s kapelou Terrapie eponymní desku. Křest proběhl v pražském Rock Café a za kmotra si pánové pozvali moderátora Leoše Mareše. Při nahrávání desky kladli obrovský důraz na moderní a svěží zvuk, jehož se jim povedlo dosáhnout.

 

NO BRAKE JSOU PLNÍ HRAVOSTI

Východoslovenská indie kapela No Brake představila videoklip doprovázející hravou skladbu Free Your Mind. Vizuál je plný zajímavě provedených animací a stop-motion prvků, rozhodně je tedy na co se koukat. Uvolněte svoji mysl a nechte se unášet jemnými a veselými melodiemi těchto mladíků.

No Brake vydali svou debutovou desku před dvěma lety. Nejbližší koncerty se konají převážně na východním Slovensku, takže pokud vám nevadí nějaký ten kilometr navíc, No Brake za cestování určitě stojí.

 

SCI-FI DOBRODRUŽSTVÍ OD NERO

Nový klip z dílny elektronických Nero nás zavede do budoucnosti. Sledujeme působivý příběh jakési elektromagnetické anomálie, která leží v krku ochráncům pořádku. Celá sci-fi podívaná má velmi nečekaný a o to více zajímavý konec. Podívejte se sami!

Singl s parádní retro basovou linkou Two Minds pochází z připravované desky, která se bude jmenovat Between II Worlds. Nedočkavci si mohou nové album britské elektronické trojice předobjednat už nyní. Oficiálně vyjde 28. srpna.

 

CALVIN HARRIS POZVAL NA PÁRTY SLAVNOU MODELKU

Producent a DJ původem ze skotské vysočiny chtěl pro svůj nový klip něco zajímavého, žádaného, slavného a hlavně krásného. To vše a mnohem více našel v americké modelce Gigi Hadid. Můžeme tak sledovat její zážitky z rozverné párty v jedné vile v plážovém městečku Malibu.

Calvin Harris v současnosti nejenže boří světové hitparády, ale stíhá pracovat i na nové desce. Důkazem toho je právě singl How Deep Is Your Love, který nahrál společně s britskou skupinou Disciples.

 

ELIS MÁ NOVÝ LETNÍ HIT

Mladá zpěvačka, která si říká Elis, vždy tvrdila, že nikdy nechce napsat píseň, která bude prvoplánově jen a pouze o lásce. Nicméně se zamilovala do zahraničního hudebníka, a to tak moc, že nazpívala možný letní hit Unbelievable, který je plný těchto zamilovaných klišé.

Eliška Mrázová byla oceněna jako Objev roku ankety Český slavík. Loni dokonce měla tu čest předskakovat francouzské zpěvačce a šansoniérce Zaz, která v listopadu 2014 vystoupila v pražském Fóru Karlín.

 

text: David Stoklas


 

ENTER SHIKARI 2015 TOP 2

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít