Nickelback v Praze nevystoupí, evropské turné se ruší

Vydáno 15.08.2015 | autor: redakce

Nickelback měli 17. října koncertovat v pražské O2 areně, vzhledem ke zdravotnímu stavu frontmana Chada Kroegera se ale show neuskuteční. Zrušeno bylo celé evropské turné.

Nickelback v Praze nevystoupí, evropské turné se ruší Nickelback v Praze nevystoupí, evropské turné se ruší

 

nickelback prague 05

Nickelback odvolali všechny zbývající termíny turné No Fixed Address 2015 kvůli prodlouženému období vokálního odpočinku Chada Kroegera. Zpěvákovi byla v červnu diagnostikována cysta hlasivkového vazu a v poslední době podstoupil operaci. Ošetřující lékaři mu doporučili odpočinek pro příštích šest až devět měsíců, aby se plně zotavil.

"Nejvíc ze všeho je nám líto našich fanoušků, se kterými se nepotkáme na našem podzimním turné, ale Chadovo zdraví, léčba a úplné uzdravení jsou to, co je právě teď nejdůležitější. Při správné množství času, doufáme, že ho budeme mít zpět silnějšího a lepšího než kdy předtím. Děkujeme všem za podporu a pochopení během tohoto těžkého období, a těšíme se až se brzy vrátíme na cestu a budeme opět koncertovat," vzkazují Nickelback.

Vstupenky lze vracet v místě jejich zakoupení. Vstupné se vrací v plné výši včetně servisních poplatků. Vracení bude probíhat od 24. 8. do 31. 10. 2015. 

tz, jm

zavřít