Hip Hop Kemp slibuje hvězdy i nekončící zábavu

Vydáno 19.08.2015 | autor: redakce

Již tento čtvrtek otevře své brány jeden z největších hiphopových festivalů v Evropě. Návštěvníky láká nejen na zahraniční hvězdy, ale také na bohatý doprovodný program. Ten nabídne spoustu zážitků, včetně těch adrenalinových. Třídenní Hip Hop Kemp startuje 20. srpna.

Hip Hop Kemp slibuje hvězdy i nekončící zábavu Hip Hop Kemp slibuje hvězdy i nekončící zábavu

 

majk fajnSlovenskou scénu bude na Hip Hop Kempu reprezentovat Majk Spirit

Na Hip Hop Kempu v Hradci Králové vystoupí Prhyme, Yelawolf, Mobb Deep, Dope D.O.D., Ghostface Killah, Raekwon, Joey Bada$$, Majk Spirit, Hopsin, Kontrafakt a mnozí další.

Kromě toho je připraven bohatý doprovodný program. Pro všechny, kteří si chtěli vyzkoušet surfing v malém, bude připraven Skimboarding. Pár centimetrů vody, skimboard a rozběh stačí na svlažení a zážitek, který si budete chtít zopakovat. Nenechte si ujít také Slip 'n' slide, festivalovou skluzavku se vším všudy. Rozeběhněte se z hangáru a užijte si jízdu zakončenou vodní brzdou ve slámovém bazénu.

Na Hip Hop Kemp se chystají velké party přátel, které hledají zábavu pro všechny najednou. Právě pro ně bude připravený Crazy bubbles. Na fotbal, ve kterém je bodycheck nejčastějším zákrokem, mohou vyzvat za soupeře kolemjdoucí či si zahrát ve skupinkách proti sobě. Nárazy jsou tvrdé, ale nikdo se bát nemusí. Odpruží je okolní crazy bubble. S kamarády si můžete užívat tradiční Chill & Fun zónu. Fotbálek, poker, herní konzole nebo šíša s chillout muzikou vám umožní hodit všechny starosti za hlavu.

Na Flying Fox si užijete 100 metrů dlouhou jízdu přímo před hlavní stage. Nebude chybět ani tradiční kempová pecka v podobě Vert Show. Své triky předvedou špičkoví riders, kteří se ničeho nebojí. I vy můžete zkusit své štěstí a překonat sami sebe, a to na Mini Rampě opodál. V rámci Spikeball můžete vyzkoušet písečnou skákačku, která překvapí každého nového hráče. 

Návštěvníci se mohou zapojit také do rozsáhlých workshopů. V Urban zone si můžete vyzkoušet práci DJ a namixovat si svůj song. Žízeň pak uhasíte vlastním drinkem a vytvoříte si originální tričko. 

tz, jm

zavřít