Lady Gaga unikla nová píseň, vzpomíná v ní, jak byla znásilněna

Vydáno 20.08.2015 | autor: redakce

Lady Gaga opět nedala spát internetovým pirátům, a fanoušci si proto mohou poslechnout další písničku, která měla zatím jejich uším zůstat zapovězena. Konkrétně se jedná o baladu Till It Happens To You k filmu o sexuálním násilí.

Lady Gaga unikla nová píseň, vzpomíná v ní, jak byla znásilněna Lady Gaga unikla nová píseň, vzpomíná v ní, jak byla znásilněna

LadyGaga Artpop 2013Lady Gaga byla v minulosti znásilněna, téma nového dokumentu jí tak je velmi blízké

Píseň složila spolu s Lady Gaga Diane Warren, autorka řady hitů, a doprovází dokument The Hunting Ground. Ten pojednává o sexuálním násilí na amerických univerzitách. Premiéru si odbyl už začátkem roku na Sundance festivalu a poté se objevil i ve vybraných kinech. Píseň Lady Gaga ale dosud nebyla nikde vydána, takže si ji fanoušci, kteří film neviděli, mohou poslechnout až nyní. Šušká se, že brzy vyjde dokonce jako nový singl.

K napsání songu zpěvačku inspirovala vlastní zkušenost se znásilněním. Když jí bylo 19 let, zneužil ji jeden producent, který jí místo kariéry zajistil pouze trauma. Novinkou Gaga znovu potvrzuje svou muzikálnost i výborné vokální dovednosti. Uniklé audio si poslechněte níže, ovšem jen za předpokladu, že zatím z YouTube nezmizí.

text: Josef Martínek

zavřít