VIDEO: K2 slaví 10 let, chtějí pusu jako Angelina a oči jako Megan Fox

Vydáno 21.08.2015 | autor: redakce

České rockerky K2 už hrají 10 let a to si zaslouží nějakou oslavu. Vydají proto novou desku s názvem Tři, na kterou upozorňuje singl Kopie. Ten je o tom, jak kopírujeme už mnohokrát okopírované. Podívejte se na videoklip.

VIDEO: K2 slaví 10 let, chtějí pusu jako Angelina a oči jako Megan Fox VIDEO: K2 slaví 10 let, chtějí pusu jako Angelina a oči jako Megan Fox

 

k2 kadveSkupina K2 funguje už 10 let

"Chtěla bych pusu jako Angelina, oči jako Megan Fox s postavou Jessicy Alba" zpívají K2 v novince Kopie. V ní šikovně poukazují na to, že vlastní styl není dnes vůbec samozřejmostí. Jako inspirační zdroje tady slouží ještě například sólo Santany, jazyk Miley Cyrus nebo styl oblékání Lady Gaga. "Jsem jen kopií kopie jiný kopie a tahle snaha, ta mě jednou zabje," zní z refrénu.

Skladba je povedená jak po textové, tak hudební stránce a ukazuje dívčí rock svěže, energicky a zároveň bez křeče. Vše doplňuje odlehčený videoklip plný barevných balónků.

Křest nové desky proběhne 25. září v klubu AC v Hradci Králové. Děvčata tam, jak uvádějí na svém profilu na BandZone, před deseti lety odehrála svůj první koncert. Bude se tak jednat o symbolický večer. Pražský křest poté proběhne 8. října v klubu La Loca.

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít