AUDIO: Lana Del Rey je ještě pomalejší než kdy dřív. A víme, kam jí zavolat!

Vydáno 21.08.2015 | autor: redakce

Lana Del Rey stupňuje propagaci své nadcházející desky Honeymoon. Po dvou ochutnávkách je tady v rychlém sledu již třetí vzorek. Písnička Terrence Loves You potěší příznivce její vleklé melancholie. A kromě toho ukázala i obal desky. Je na něm i číslo, kam jí můžete zavolat.

AUDIO: Lana Del Rey je ještě pomalejší než kdy dřív. A víme, kam jí zavolat! AUDIO: Lana Del Rey je ještě pomalejší než kdy dřív. A víme, kam jí zavolat!

lana-del-rey-honeymoon-album-cover ireportDeska Honeymoon vyjde už 18. září

Zpěvačka na obalu alba Honeymoon, které vyjde 18. září, sedí v autě s červený kloboukem a brýlemi. Na autě je uvedeno telefonní číslo - a to je prý skutečně funkční! Je to jakási "horká linka" pro fanoušky. Když tam zavolají, uvítá je předtočený zpěvaččin hlas. Přebal si prohlédněte níže.

lana-del-rey-honeymoon-album-coverZajímavá je i čerstvě zveřejněná nová písnička. Terrence Loves You totiž dle Laniných slov patří k jejím nejoblíbenějším položkám nové desky. Po předchozím, teprve pár dní starém singlu High By The Beach se novinkou vrací do svého ráje utahaných melodií. Tentokrát je totiž snad ještě pomalejší než kdy dřív. To ale neznamená, že by byla skladba špatná: má atmosféru, náboj i prožitek. Na novou desku jsme už nyní zvědaví. 

Připomeňme, že Honeymoon vyjde pouze rok a čtvrt po loňském disku Ultraviolence. Ten si kritika pochvalovala, u posluchačů ale nebyl tak populární jako předchozí deska Born To Die a její "rajská edice".

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít