Klubová noc Party Cabaret Praha Vol. 1: zábava a skvělé jídlo

Vydáno 22.08.2015 | autor: redakce

Praha se 28. srpna dočká první edice klubové noci Party Cabaret Praha Vol. 1, která kombinuje vše, co by si náročný clubber mohl od noci přát. Skvělé jídlo v neomezeném množství, umělecká a taneční představení doprovázející koncerty a sety zahraničních DJs.

Klubová noc Party Cabaret Praha Vol. 1: zábava a skvělé jídlo Klubová noc Party Cabaret Praha Vol. 1: zábava a skvělé jídlo

 

thepeteboxpress

Novinkou budou především netradičně uzpůsobené a vyzdobené prostory Roxy vybavené pro tento večer Funktion One soundsystémem. Již od otevření klubu (21:00) budou návštěvníkům přímo na parketu k dispozici sushi masteři, kteří je nasytí veganským sushi a čerstvým ovocem. Následovat bude koncert britského No.1 beatboxera a loopingového mastera The Petebox a vrcholem večera bude DJ set legendy Detroitského techna a hudebního inovátora Kennyho Larkina, jemuž budou sekundovat Dj Bidlo a Detrik.

Celým večerem provedou Orion, Charlie One a El Directore, dále vystoupení tanečnic i baletního souboru ve speciálních kostýmech. Těšte se na prostor Roxy, jak ho neznáte, včetně Funktion One soundsystému, bohatých kreativních světel a video-mappingu.

Vystoupí Kenny Larkin (USA), Petebox live (UK), Orion, Charlie One, Dj Bidlo, Dj Detrik a další.

tz, jm

zavřít