Překvapení během koncertu: Kelly Clarkson oznámila těhotenství

Vydáno 22.08.2015 | autor: redakce

Milou novinu se dozvěděli návštěvníci koncertu Kelly Clarkson v Los Angeles. Zpěvačka je totiž podruhé těhotná. Oznámení, že je znovu v jiném stavu, přišlo bez předchozího plánování. "Můžou za to hormony," řekla Clarkson.

Překvapení během koncertu: Kelly Clarkson oznámila těhotenství Překvapení během koncertu: Kelly Clarkson oznámila těhotenství

kelly clarkson 15Kelly Clarkson je právě na turné k desce Piece By Piece

Kelly Clarkson si po spontánním odhalení žhavé novinky sypala popel na hlavu. "Takhle jsem to oznámit nechtěla. Omlouvám se svému manželovi, nebylo to v v plánu. Můžou za to hormony," dodala. Na koncertě ve Staples Center v Los Angeles prý byly necelé dvě desítky tisíc lidí, takže zpráva se pochopitelně internetem rozšířila rychlostí blesku.

Vítězka první série soutěže American Idol přivedla své první dítě na svět loni v červnu. Jak ale později přiznala, těhotenství s dcerkou River Rose patřilo k těm komplikovanějším. Po porodu se vrátila do studia a nahrála nové album Piece By Piece, které vyšlo letos v zimě. K němu právě absolvuje americké turné, kde kromě vlastních hitů zpívá i zajímavé coververze.

usmagazine.com, jm

zavřít