POST SCRIPTUM (9): Miley Cyrus definitivně pohřbila Hannah Montanu

Vydáno 27.08.2015 | autor: Simona Knotková

Můžete se tomu smát, můžete se při té myšlence křižovat a polévat svěcenou vodou, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat. Miley Cyrus chystá velkolepou nahrávku s The Flaming Lips. A na obzoru je možná další památná konfrontace Taylor Swift s Kanyem Westem na letošních cenách MTV.

POST SCRIPTUM (9): Miley Cyrus definitivně pohřbila Hannah Montanu POST SCRIPTUM (9): Miley Cyrus definitivně pohřbila Hannah Montanu

 

miley-and-wayneMiley Cyrus a The Flaming Lips ve studiu? Z toho může vylézt ještě hodně zajímavé tvůrčí dítě

DALŠÍ HŘEBÍK DO RAKVE HANNAH MONTANY

Jak uniknout z ostře sledované pevnosti dětských hvězdiček? Osekat šatník, pustit se do propagovaní zelených bylinek a jiných bonbonů a dát na odiv místa, která směl dřív vidět jenom váš partner a gynekolog, radí odchovanka stáje Disney Miley Cyrus. Jak ale dosáhnout toho, aby vás začali brát vážně i vyspělejší hudební posluchači? Jednoduše se začít družit s těmi, kteří už jsou u vyspělejšího hudebního posluchačstva bráni vážně. A s tím Cyrus problémy v poslední době opravdu nemá.

Joan Jett, Ariel Pink, The Flaming Lips - ti všichni a další si s radostí zapsali spolupráci s dvaadvacetiletou zpěvačkou do svého portfolia. A co je nejlepší? (Popřípadě nejhorší podle strany barikády, na níž ve vztahu k Miley stojíte?) S posledně jmenovanými si má Cyrus střihnout celou studiovou desku. Pokud tedy čekáte další řadovku Miley, čekáte špatně. Blíže nekonkretizovaný zdroj podle Billboardu totiž uvedl, že její další deska nemá být její deska. "Lidi by zkrátka měli vědět, že to nebude typická, přímočará nahrávka Miley. Tohle je třeba zmínit, aby na hudebním trhu nedošlo k určitým nejasnostem."

Dále ale dodává: "Bude to trochu psychedelický rock, ale Miley zároveň hodně tíhne k psaní popových věcí, takže to bude taková zdravá směsice obou." A to zní přece hodně dobře, ne?


SWIFT A WEST ZNOVU NA JEDNOM PÓDIU?

1423455850 taylor-swift-kanye-west-zoomJe nutné opakovat aférku z MTV VMAs 2009? Taylor Swift vyhrála cenu za nejlepší ženské video a Kanyemu Westovi se to nelíbilo, a tak coby správný džentlmen vstoupil na pódium a přerušil jí děkovací řeč. "Nechám tě to dokončit, ale Beyoncé natočila nejlepší video všech dob," zní dnes už klasický citát. Oba muzikanti se později veřejně usmířili - West asi pochopil, že Swift není jenom neškodná vidlačka, ona si zase určitě nechtěla kazit pověst korektní neskandalistky. Osmatřicetiletý rapper navíc jistě ví, jakou cenu má v dnešním hudebním světě přátelství s Taylor. Ale třeba z podobných vět jenom mluví nepěkná závist jejich autorky a Kanye i Taylor se opravdu a upřímně mají rádi a jsou takzvaní BFF (=best friends forever), kdo ví.

Nadšení fanoušci nicméně volají po další společné konfrontaci a chtějí, aby Swift předala Westovi Michael Jackson Video Vanguard Award, tedy ocenění za celoživotní dílo. Ani jeden z interpretů se k návrhu doposud nevyjádřil, ale dramaturgům celého předávacího ceremoniálu jistě už rotuje hlavou. Asi jim nestačí, že jednu časovanou bombu nastavili rovnou k mikrofonu a večerem bude provázet dnes už probíraná Miley Cyrus...

ZRODÍ SE NOVÝ ROBBIE WILLIAMS?

A jenom tak na okraj: One Direction se rozpadli (řečeno muzikantskou hantýrkou, dali si pauzu, a pokud manažeři nebudou mít problémy s pravidelnou rentou, hodně dlouhou pauzu). Počítal ale snad někdo, že tenhle boyband bude výjimkou a uši náctiletých dívek bude oblažovat až do konce věků? Nezbývá než chlapcům popřát hodně štěstí na vlastních projektech. Teprve teď se (možná) ukážou jejich pravé potenciály. A třeba se nám tu vyloupne nový Robbie Williams.

 

text: Simona Knotková


 

miley-and-wayne2

 

 

 

zavřít