Pauza, nebo konec? Fanynky One Direction trnou hrůzou

Vydáno 27.08.2015 | autor: redakce

Světem fanoušků One Direction otřásla před pár dny nemilá zpráva - chlapci totiž oznámili, že se na čas stáhnou do ústraní. Pauza by měla trvat minimálně rok a začne po vydání chystaného pátého alba a splnění promo povinností. Není to ale spíš začátek konce?

Pauza, nebo konec? Fanynky One Direction trnou hrůzou Pauza, nebo konec? Fanynky One Direction trnou hrůzou

 onedOne Direction nyní vystupují ve čtyřech

"Vaše podpora je neuvěřitelná. Je to jen přestávka, nikam neodcházíme," shodují se členové populární britské formace One Direction. Ti se prý v následujícím roce budou věnovat vlastním projektům i osobnímu životu. Chlapci jsou od roku 2010, kdy zazářili v X Factoru, pod neustálým tlakem a po pětiletém společném působení si od sebe potřebují odpočinout.

Ve vzduchu ale samozřejmě visí otazník, zda se poté ještě dají dohromady. Nebyli by prvním boybandem, který by na přerušení činnosti navázal koncem kariéry. Že může být fenomén One Direction v ohrožení, naznačil už v březnu odchod jednoho ze členů Zayna Malika. Skupina poté pokračovala ve čtyřech. 

Zpráva navíc přišla v době, kdy se One Direction znovu vyhřívají na čele hitparád s novým singlem Drag Me Down, ochutnávkou z připravované páté desky. Tou navážou na čtyři předchozí, které od roku 2011 do loňska vydali.

hollywoodlife.com, jm

zavřít