VIDEO: Také Macklemore & Ryan Lewis propadli retro mánii

Vydáno 28.08.2015 | autor: redakce

Po křehkém duetu s Edem Sheeranem posílají Macklemore & Ryan Lewis druhou ochutnávku z nové desky. Tentokrát už je to oficiální singl. Downtown je retro skladba s velkými ambicemi, ale nepříliš velkou osobitostí.

VIDEO: Také Macklemore & Ryan Lewis propadli retro mánii VIDEO: Také Macklemore & Ryan Lewis propadli retro mánii

macklemore downtownMacklemore & Ryan Lewis chtějí novým klipem hlavně bavit

Také Macklemore & Ryan Lewis se nechali inspirovat vlivy funky, v poslední době tak populárními. S početným týmem spolupracovníků a herců se v klipu Downtown prohání ulicemi Washingtonu a provádějí mnoho zábavných tanečních kreací. Z videa je cítit touha po bombastičnosti, nikoliv ale náznaky originality nebo zajímavé obsahové náplně. Výsledek tak může působit trochu jako kopie nedávného hitu Uptown Funk Marka Ronsona a Bruna Marse.

Skladbu napsali společnými silami Macklemore, Ryan Lewis a Jason Koenig, stejná trojice se postarala i o režii videoklipu. Novinka zazní i v neděli na předávání cen MTV Video Music Awards.

Nová deska dvojice Macklemore & Ryan Lewis vyjde do konce roku. Kromě Downtown už byla zveřejněna i skladba Growing Up (Sloane's Song) s hostujícím Edem Sheeranem. Ta byla podle nás daleko zajímavější.

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít