VIDEO: Redfoo fandí tenisu. Jeho favoritka Lucie Šafářová ale padla

Vydáno 02.09.2015 | autor: redakce

Americký rapper a bavič Redfoo, známý z dua LMFAO, se potkal na kurtu s šestou nejlepší tenistkou světa Lucií Šafářovou. Jak to dopadlo? Podívejte se na vtipné video. Jen škoda že česká reprezentantka na US Open, před kterým se takto zabavila, vypadla už v 1. kole.

VIDEO: Redfoo fandí tenisu. Jeho favoritka Lucie Šafářová ale padla VIDEO: Redfoo fandí tenisu. Jeho favoritka Lucie Šafářová ale padla

redfoo safarovaRedfoo svou rozverností nakazil i českou tenisovou hvězdu Lucii Šafářovou

Lucie Šafářová je poslední dobou samý vtípek, tentokrát se dala dohromady s rapperem, který si říká Redfoo, a natočila zábavné video. V něm je nastávající čtyřicátník v roli rozverného hráče, který si s ničím hlavu neláme. Svou lehkostí strhne i Šafářovou, které předtím její kanadský kouč Rob Steckley dával pořádně do těla. Samozřejmě u toho zní hudební doprovod z díly Redfooa.

Odreagování před čtvrtým grandslamem sezony ale nepomohlo. Lucie Šafářová prohrála hned v 1. kole s Ukrajinkou Curenkovou 4:6 a 1:6, jednou z příčin bylo prý i zranění.

Kdo by neznal věčně vysmátého Redfooa, určitě si vybaví komediální dvojku LMFAO, která před pár lety bourala hitparády. Jejich nevětší hity se jmenovaly Party Rock Anthem a Sexy And I Knwo It. Od roku 2012 ale nevystupují.

Na humorné video Wiggle Lucie se podívejte na Facebooku Roba Steckleyho.

Facebook, jm

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít