Free Mondays v Roxy po prázdninách znovu otevírají brány

Vydáno 05.09.2015 | autor: redakce

Nová sezóna Free Mondays v Roxy začíná 14. září koncertem švýcarských rock'n'rollových hvězd Artlu Bubble. Objev portlandské indie popové scény Radiation City představí v Praze novou desku a belgická dvojice Joy Wellboy vám dá ochutnat jejich dream popové melodie.

Free Mondays v Roxy po prázdninách znovu otevírají brány Free Mondays v Roxy po prázdninách znovu otevírají brány

artluŠvýcarští Artlu Bubble & the Dead Animal Gang zahájí novou sezonu Free Mondays v Roxy 14. září


14/9 ARTLU BUBBLE (CH)

Tuhle švýcarskou partu jste nemohli minout. Naposledy jejich rock'n'rollová energie přitáhla na Free Mondays přes dvě stovky lidí. A budou to právě Artlu Bubble & the Dead Animal Gang, kteří odstartují novou sezónu. V lednu tohoto roku začali sklízet mezinárodní úspěch s albem Artlu Bubble & the Dead Animal Gang, které vyšlo pod hlavičkou labelu Fruit Jelly Records. 

21/9 RADIATION CITY (USA)

Z Portlandu k nám na Free Mondays přijíždí další příjemné překvapení. Zbystřit musí všichni, kteří milují náladu starých rock'n'rollových balad, co se prolíná do toho nejaktuálnějšího pojetí indie-rocku. Pusťte si nejdřív song Zombies a hned víte, na čem jste. Do Prahy přijedou Radiation City s tím nejživějším materiálem - novou deskou. 

28/9 JOY WELLBOY (BE)

Dokážou spojit to, co milujete na sterilním zvuku syntetizátorů a syrových kytarových strunách. Jakkoli odosobněně tohle spojení může znít, Joy Wellboy z něj vytváří dokonale intimní atmosféru. Jemný vokál Joy Adegoke a chraplavý bariton Wima Janssense společně propojují dva rozdílné vesmíry a vytváří na pódiu hudební kouzlo, které si začíná podmaňovat světovou hudební scénu.

tz, jm

zavřít