Oceán obměnil sestavu a nahrává nové album

Vydáno 11.09.2015 | autor: redakce

Oceán ohlašuje změnu ve svém složení. Kromě toho chystá i nové studiové album. Dokončeno by mělo být ještě do konce letošního roku. Smělé plány má kapela i na rok 2016.

Oceán obměnil sestavu a nahrává nové album Oceán obměnil sestavu a nahrává nové album

oceanOceán má v nové sestavě spoustu plánů


Již koncem minulého roku kapelu na vlastní přání opustil Dušan Vozáry. Oceán však nebude pokračovat ve třech a do svých řad přijal za regulérního člena toho, který k němu vlastně patří od počátku - textaře a hudebníka Petra Honse. Ten se do budoucna, krom tradičního podílu na písničkách, ujme také basové kytary.

Spolu s Petrem Honsem v minulých týdnech navíc vzniklo šest nových písní. Ještě v tomto roce chce skupina dokončit materiál na nové studiové album, které by následně mělo vyjít pod hlavičkou firmy Warner Music.

Kapela v novém složení začíná koncertovat: první zkouška ohněm ji čeká již v pátek 11. 9. v Horní Plané u Lipna. Do konce roku se pak uskuteční několik dalších vystoupení v České republice i na Slovensku.

Stěžejní pro Oceán ale bude rok 2016, do kterého chce vstoupit s novým koncertním programem, v němž nabídne nejen obměnu doposud prezentované tvorby kapely, ale především nové písně. Zároveň se připravuje i pár dalších překvapení.

tz, jm

 

zavřít