Škwor na novém albu hledá IDentitu. Chystá se i na turné

Vydáno 15.09.2015 | autor: redakce

Nové album Škwor už čím dál hlasitěji buší na dveře! Dokazuje to nedávno vypuštěný pilotní singl Kolikrát..., jenž předznamenává říjnové vydání novinky Hledání IDentity. Singl i další novinky představí skupina také naživo v rámci podzimního Hledání IDentity Tour.

Škwor na novém albu hledá IDentitu. Chystá se i na turné Škwor na novém albu hledá IDentitu. Chystá se i na turné

 

skwor 2013 01Kapela chystá nové album i podzimní turné


Turné bude čítat celkem 11 zastávek a Škwor na něm doprovodí žánrově spříznění WAIT a Daniel Krob, kteří na koncertech rovněž představí nový materiál.

"Název desky tak nějak vyplynul z mýho momentálního rozpoložení, to všechno se logicky promítlo i ve většině textů. Myslím, že můžu mluvit i za kluky, když řeknu, že vlastně hledáme, nikdy jsme nepřestali a budeme hledat dál, dokud nás smrt nerozdělí," komentuje jméno nového, v pořadí již osmého řadové alba Škwor frontman Petr Hrdlička.

O náladě alba může leccos naznačit první singl Kolikrát..., k němuž kapela natočila klip  společně s autorsko-režisérskou dvojicí Ondřej Kurčík a Pavel Brychta z Magic Pictures ve studiu přímo během nahrávání nového alba.

"Máme síly na rozdávání, připravujeme velkou tour, vydáváme novou desku, kterou pokřtíme a oslavíme tradičně velkým koncertem 13. 11. v pražském Foru Karlín. Práce je dost a to je dobře. Těsíme se na vás!" dodává formace.

tz, jm

zavřít