Nové album Gwen Stefani se rýsuje, zpěvačka připravila 10 písní

Vydáno 16.09.2015 | autor: redakce

Konečně! Dlouho odkládané nové album Gwen Stefani by se mohlo už brzy objevit na pultech prodejen. Zpěvačka ho prý právě dokončuje. Vyjít přitom mělo už loni.

Nové album Gwen Stefani se rýsuje, zpěvačka připravila 10 písní Nové album Gwen Stefani se rýsuje, zpěvačka připravila 10 písní

gwenStefani full2014Gwen Stefani začala s propagací nové desky už před rokem


Třetí sólové album frontwoman No Doubt bylo původně ohlášeno na prosinec 2014, jenže nakonec se ukázalo, že Stefani bude potřebovat mnohem víc času. "Mám hotových skoro deset písní. Možná to nezní jako mnoho, ale zvládla jsem to teď poměrně rychle," uvedla 45letá diva. Jestli se ale deska na trhu objeví ještě letos, zatím nepotvrdila.

Novinku začala propagovat už loni na podzim, kdy vydala první singl Baby Don't Lie. Jenže co do úspěchu se nejednalo o takový zásah, jaký se očekával - a platilo to i o dalším singlu Spark The Fire. Od té doby promo aktivity utichly.

Gwen Stefani by určitě ráda navázala na úspěch předchozích dvou sólovek. Love. Angel. Music. Baby z roku 2004 se celosvětově prodalo na 7 milionů kopií a úspěšná byla i o dva roky mladší The Sweet Escape.

Popjustice.com, jm

zavřít