VIDEO: Lady Gaga minimalismus v klipu Till It Happens To You sluší

Vydáno 18.09.2015 | autor: redakce

Lady Gaga má nový videoklip. Vznikl k písni Till It Happens To You, která upozorňuje na problematiku sexuálního násilií. Použili ji tvůrci filmu The Hunting Ground a autorsky se na ní podílela vyhlášená skladatelka Diane Warren.

VIDEO: Lady Gaga minimalismus v klipu Till It Happens To You sluší VIDEO: Lady Gaga minimalismus v klipu Till It Happens To You sluší

lady-gaga-vanity-fair-goth-2015-billboard-650Lady Gaga divokou image odložila, teď je z ní dáma


Snímek Till It Happens To You ani trochu nepřipomíná žádný z předešlých klipů Lady Gaga. Je černobílý, minimalistický a zobrazuje pocity strachu a bezmoci obětí sexuálního násilí. Samotná písnička je přitom působivou baladou, která v kombinaci s přiloženými záběry nechá málokoho chladným.

Skladby byla představena v rámci promítání filmu na Sundance festivalu už začátkem roku, fanoušci zpěvačky pak ale museli dlouho čekat na její oficiální vydání. Před pár týdny unikla na internet a nyní je konečně i ke koupi přes iTunes. Výtěžek z prodeje pomůže obětem sexuálního zneužívání. Zajímavostí je, že sama Lady Gaga si touto neblahou zkušeností kdysi prošla, znásilnil ji totiž jeden hudební producent. 

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít