Hollywood Vampires poprvé koncertovali. Alice Cooper, Johnny Depp a spol. hráli pro 500 lidí

Vydáno 19.09.2015 | autor: redakce

Superskupina Hollywood Vampires odehrála svůj první koncert. Jestliže vám samotný název nic moc neřekne, výčet členů už jistě ano. Posuďte sami: v sestavě jsou Alice Cooper, Duff McKagan a Matt Sorum z Guns N' Roses, Joe Perry z Aerosmith nebo hollywoodský herec Johnny Depp.

Hollywood Vampires poprvé koncertovali. Alice Cooper, Johnny Depp a spol. hráli pro 500 lidí Hollywood Vampires poprvé koncertovali. Alice Cooper, Johnny Depp a spol. hráli pro 500 lidí

hollywood vampiresHollywood Vampires poprvé koncertovali 16. září


Hollywood Vampires vydali své eponymní debutové album 11. září. Pustili se na něm do předělávek slavných rockových hitů ze 60. a 70. let. Pro posluchače jsou připraveny nové verze skladeb Manic Depression Jimiho Hendrixe, My Generation od The Who, Whole Lotta Love z repertoáru Led Zeppelin nebo School's Out od Alice Coopera. Ještě hvězdnější je pak výčet hostů - na vzniku desky se podíleli třeba Dave Grohl z Foo Fighters, Slash, Perry Farrell, Paul McCartney a další.

Unikátní příležitost vidět kapelu složenou z respektovaných hudebníků měli návštěvníci koncertů v nočním klubu Roxy ve West Hollywood 16. a 17. září. Kapacita je totiž jen kolem 500 míst. A spatřit tolik zvučných jmen pohromadě v tak intimním prostředí se asi mnoha lidem nepoštěstí.


yahoo.com, jm

zavřít