Rihanna novou desku stále nedokončila. Ale chystá prý něco velkého

Vydáno 20.09.2015 | autor: redakce

Fanoušci dychtící po osmé řadovce Rihanny zatím stále nemají žádné bližší informace o chystané desce. Od vydání dosud poslední Unapologetic už přitom v listopadu uběhnou tři roky, což je na barbadoskou zpěvačku dosud nevídaná pauza. Něco se ale prý chystá.

Rihanna novou desku stále nedokončila. Ale chystá prý něco velkého Rihanna novou desku stále nedokončila. Ale chystá prý něco velkého

 

rihanna-057Rihanna toho o nové desce zatím moc neprozradila


Rihanna od svého debutu Music Of The Sun z roku 2005 vychrlila během sedmi let ještě dalších šest studiových desek. Pauzu si dopřála jen v roce 2008, ale i tehdy přpravila pro své příznivce alespoň reedici předchozího alba Good Girl Gone Bad Reloaded. V posledních třech letech ale žádná nová deska nevyšla. Že by se snad RiRi chtěla víc soustředit na kvalitu na úkor kvantity?

"Ještě není hotová. Ale nemůžu se dočkat, až oznámím fanouškům něco velkého," prozradila Rihanna o připravované nahrávce nedávno NME. Singly přitom vydává už od začátku roku - nejúspěšnější byl nepochybně hned ten první, FourFiveSeconds, v němž hostovali Kanye West a Paul McCartney. Následovaly i Bitch Better Have My Money nebo American Oxygan.

NME, jm

 

zavřít