Magazín iREPORT oslaví nový design v La Loce, vystoupí Lake Malawi a další hosté

Vydáno 21.09.2015 | autor: redakce

Magazín iREPORT představí novou tvář! Na narozeninové párty iREPORT NIGHT @ LA LOCA vystoupí Lake Malawi a další hosté.

Magazín iREPORT oslaví nový design v La Loce, vystoupí Lake Malawi a další hosté Magazín iREPORT oslaví nový design v La Loce, vystoupí Lake Malawi a další hosté

 MG 4119Albert Černý z Lake Malawi během focení pro iREPORT


iREPORT.cz vstupuje do nové etapy své existence. Už v pátek 2. října představí veřejnosti svůj nový design. Návštěvníci iREPORT NIGHT se v pražském klubu La Loca mohou těšit na celonoční party, jejíž součástí bude exkluzivní koncert Lake Malawi, křest nového iREPORTu za účasti zajímavých hostů či after party v režii QOTA DJanes.

Lake Malawi, kapela kolem charismatického Alberta Černého, si na letošní podzim nachystala jediné "klasické" pražské vystoupení. "V La Loce jsme odehráli jeden z prvních koncertů a rádi na něj vzpomínáme. Přišlo hodně kamarádů, ale i fanoušků, které už známe jménem," vzpomíná zpěvák skupiny, která na konec roku plánuje akustické turné se zastávkami na netradičních a vesměs komorních místech.

LM POOL 224 KK

ireportnightNa iREPORT NIGHT představí Lake Malawi rovněž svůj nový klip k písni Young Blood z jejich nedávného EP We Are Making Love Again. "Chtěl bych přesvědčit Yemiho a dalšího účastníky klipu, aby dorazili, a mohl by to být jakýsi křest videa," říká Albert.

iREPORT NIGHT bude ale hlavně oslavou nejzavedenější hudební značky na českém mediálním trhu, která se může pyšnit téměř pětadvacetiletou tradicí. Jak známo, dnešnímu internetovému magazínu předcházel tištěný časopis Report a Rock Report, vycházející od začátku devadesátých let.

"Graficky elegantnější a uživatelsky příjemnější design je vlastně jen jednou částí celkové proměny iREPORTu, která už začala v létě změnou vedení redakce a obsahovými inovacemi," informuje o plánech magazínu jeho šéf Jarda Hudec, který v La Loce oslaví své narozeniny.

Vstupenky za 190 Kč jsou k dostání v síti Go Out a v La Loce. Na místě je cena 250 Kč.

Více na facebookové události a na stránce akce.




red, foto: Tomáš Vlach, archiv kapely

zavřít