Melvins dorazí do Prahy, přítomní zavzpomínají na Janu "Apačku" Grygarovou

Vydáno 22.09.2015 | autor: redakce

King Buzzo a Dale Crover aka Melvins nepřijedou do Prahy poprvé. Fanoušci se mohou opět těšit na démonické kučery, drtivé riffy i podivný humor. Akce startuje v pražském klubu Futurum 26. září už po šesté hodině večer.

Melvins dorazí do Prahy, přítomní zavzpomínají na Janu Melvins dorazí do Prahy, přítomní zavzpomínají na Janu "Apačku" Grygarovou

melvins


Melvins nahráli svoji poslední desku Hold It In už před rokem a Buzz s Dalem si na to tehdy přizvali do studia poměrně nečekané kámoše - Jeffa Pinkuse a Paula Learyho z Butthole Surfers. Toto spojení je na celém albu dost znát. Ale nebyli by to Melvins, aby nám na probíhajícím turné nenabídli věci trochu jinak: kapela přijede v de facto "klasickém" koncertním složení posledních let, tedy s Coadym Willisem a Jaredem Warrenem z Big Business.

Koncert měla původně v plánu organizovat Jana "Apačka" Grygarová, po její nedávné tragické smrti ji do konce společně dotáhnout Silver Rocket a Scrape Sound. "Vzpomeňme si na Janu, až budou Melvins ve Futuru burácet," hlásí organizátoři.

Otevírá se už v 18:00 a akce začne záhy, v půl desáté bude z technicko-organizačních důvodů už po všem. Vstupenky jsou k dipozici za předprodejní cenu 550 Kč na portálu Goout.cz. Na místě budou dražší, za 650 Kč.

tz, jm

zavřít