VIDEO: Davida Kollera dostihla před turné Recidiva

Vydáno 28.09.2015 | autor: redakce

David Koller představí na podzimním turné svou novou desku ČeskosLOVEnsko. Nejprve koncerty uvidí slovenští fanoušci, v listopadu pak turné dorazí do Česka. Kromě toho je k vidění nový videoklip ke skladbě Recidiva

VIDEO: Davida Kollera dostihla před turné Recidiva VIDEO: Davida Kollera dostihla před turné Recidiva

 

David Koller 2015 07 uprDavid Koller odehraje koncerty na Slovensku i v Česku


Režisér Vít Hradil natočil temné a působivé video o muži, který se dostává do recidivy, tedy opakovaných nežádoucích situací. "Když jsem posílal Davidovi námět, vůbec mě nenapadlo, že by tohle mohlo projít. A ono jo. Měl jsem samozřejmě obrovskou radost, zároveň jsem cítil vnitřní strach z toho, že budeme možná bruslit po tenkém ledě," popisuje Hradil, který musel natočit scény, jež se běžně dají vysílat až po 22. hodině tak, aby byly vysílatelné i přes den.

Skladba Recidiva bude i v playlistu aktuálního turné. V kapele, která Davida Kollera na koncertech v Česku a na Slovensku doprovodí, jsou hudebníci, kteří s Kollerem hrají už přes 10 let: kytarista a zpěvák Michal Pelant, baskytarista Marek Minárik, klávesista Michal Nejtek a bubeníci Tomáš Marek, Adam Koller a perkusionista Víťa Halška.

Speciálním hostem Kollerova programu bude jeho spoluhráč z legendární Jasné páky Michal Ambrož. "S Michalem jsme vloni udělali Černou desku, což jsou písně, které Jasná Páka nikdy nenahrála, plus několik nových, včetně skladby Konec nočních toulek. Spolu si některé z nich s chutí zahrajeme," prozrazuje David Koller. Každé vystoupení zahájí vynikající slovenský zpěvák Peter Aristone s kapelou.

Termíny turné:
26.10 Nitra (SK)
27.10. Bratislava (SK)
29.10. Bánská Bystrica (SK)
30.10. Košice (SK)
31.10. Žilina (SK)
07.11. České Budějovice
12.11. Liberec
19.11. Hradec Králové
20.11. Olomouc
28.11. Brno
04.12. Plzeň
05.12. Říčany

tz, jm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít