Gwen Stefani míří do Čech

Vydáno 13.06.2007 | autor: redakce

Gwen Stefani zavítá do Prahy v rámci svého turné k deskám Love.Angel.Music.Baby a The Sweet Escape. Stane se tomu tak 20. října a show proběhne v Sazka Aréně.

Gwen Stefani míří do Čech Gwen Stefani míří do Čech

Gwen zahraje z repertoáru Love.Angel.Music.Baby a The Sweet Escape. Vydání posledního alba ohlásil singl Wind It Up. Písnička vznikla ve spolupráci s The Neptunes – hip-hop, bicí a melodie ze starého filmu „The Sound Of Music“, který je pro západní polokouli tak významný, jako je pro Českou republiku snad jen Mrazík – viděl ho doslova každý. „Tenhle film je jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec,“ říká Gwen, „ a Julie Andrews mě hodně inspirovala. Pořád na mě silně působí. A když jsem slyšela mash-up jednoho Pharrellova tracku a právě téhle melodie, tak jsem se neubránila slzám.“



Spolupráce Gwen se zpěvákem a producentem ze Senegalu Akonem dala vzniknout pravděpodobně nejsladší a také nejpřekvapivější titulní skladbě The Sweet Escape. Devětatřicetiletá Gwen Stefani v České republice již vystoupila v roce 1997 se svou původní kapelou No Doubt, se kterou vydala šest řadových desek (poslední album „Rock Steady“ vyšlo v roce 2001).

www.gwenstefani.com
zavřít