Wanastowky vítají první letní den!

Vydáno 05.07.2007 | autor: redakce

V září vyjde CD a DVD Wanastowi vjecy best of 20 let. Na tomto výběru se také objeví singl Velkej první letní den, který momentálně můžete slyšet v rádiích.

Wanastowky vítají první letní den! Wanastowky vítají první letní den!

Velké koncertní turné kapely Wanastowi vjeci, které se mělo konat na jaře bylo z organizačních důvodů přesunuto na podzim, neboť právě tehdy kapela oslaví 20 let činnosti a nabízí se tak vícero příležitostí jak důstojně a s ještě větší pompou prožít rockové wanastobraní. Navíc v září 07 právě vyjde duální 2CD+DVD Wanastowi vjeci best of 20 let, které bude obsahovat: 24 největších hitů, 2 speciální coververze, 2 nové hity a všechny kultovní klipy na DVD. Pilotní singl s názvem Velkej první letní den právě startuje do rádií a dává sympatický signál nadžánrového velkého, mainstreamového, letního hitu, ve kterém lze zpozorovat symbolickou spřízněnost se slavným megahitem Nahá.



Následně v říjnu vyjede kapela na velké turné Wanastowi vjeci best of 20 let po Čechách a Slovensku. To samozřejmě není zdaleka vše, ale logicky je nutné ponechat si i nějaká překvapení...
zavřít