Electro Prague Festival je tady!

Vydáno 19.07.2007 | autor: redakce

Již zítra se ve futuristicky vyzdobeném holešovickém klubu Cross uskuteční sedmý Electro Prague Festival. A na jakej nářez se letos těšit?

Electro Prague Festival je tady! Electro Prague Festival je tady!

Příznivcům cyberpunku střiženého industrialem, rockem, noisem a metalem se špetkou synth popu asi nebude třeba australské duo Angelspit ze Sydney představovat. Dvojka zOO:g (zpěvy, klávesy, vocoder) a DestroyX (vokály, distorze), která se nedávno s úspěchem představila i na německém Wave Gotik Treffen, funguje již od roku 2004. Tato kapela má velmi vysoký potenciál stát se jednou z hlavních na temné elektronické scéně, nepropásněte tedy možnost být na počátku jejich evropské kariéry a vychutnat si show v příjemné atmosféře malého klubu a ne přeplněného festivalu.
www.myspace.com/krankenhaus



The Royal Dead z dalekého Japonska povstali na troskách kapely Phantasmagoria, kterou roku 2002 založil skladatel Karasu, houslista Aci a zpěvačka Har. Phantasmagoria si postupem času našla cestu nejen na největší japonský festival "Tokyo Dark Castle festival", ale i do sborníku kapel "The Gothic Lolita Bible", aby se následně probojovala i na prkna americká a evropská. Bude to jedinečná příležitost seznámit se s proslulou japonskou darkwave scénou, která se od té naší v lecčems liší.
www.myspace.com/exphantasmagoria

*

Vše potřebné najdete na webových stránkách festivalu.

www.electroprague.com
zavřít