Noví HIM budou už v září

Vydáno 23.07.2007 | autor: redakce

Finští rockeři HIM oznámili, že mají hotové další album. Vydat ho chtějí už v polovině září.

Noví HIM budou už v září Noví HIM budou už v září

Album dostalo název Venus Doom a vyjde 17. září. Kapela ho nahrála s producentem a jejich letitým přítelem Timem Palmerem (U2, Switchfoot a Hot Hot Heat) a koproducentem Hiilim Hiilesmaanem ve studiu Finnvox ve Finsku. Palmer spolupracoval s HIM již na předchozím albu Dark Light z roku 2005.
Venus Doom je šesté album HIM a jejich fanoušci tentokrát mohou očekávat razantnější a sound s vlivy Black Sabbath, Metalliky, Soundgarden a dalších.



Obal alba Venus Doom namaloval výtvarník David Harouni. Zpěvák Ville Valo si na výstavě jeho obrazů v New Orleans koupil jeho obraz a natolik se zamiloval do jeho díla, že později Harouniho požádal, zda by dal souhlas s užitím tohoto obrazu na obal nového alba Venus Doom. Harouni (http://www.harouni.com) souhlasil a nyní se sám počítá mezi fanoušky HIM.
Kapela je momentálně na letním turné s Linkin Park s projektem Revolution tour.

Pilotním singlem z alba je skladba Kiss Of Dawn. Tu si budou moci fanoušci HIM poslechnout už ve čtvrtek 26. července, kdy má nový singl celosvětový "airdate" (den uvedení v rádiích). V tento den bude mít premieru i nové video.
HIM navíc přispěli novinkou Passion´s Killing Floor na soundtrack k filmu Transformers.

http://www.heartagram.com/
zavřít