Underworld hvězdou electronic beats

Vydáno 23.07.2007 | autor: redakce

Na podzim proběhne v Praze ve Veletržním paláci druhý ročník festivalu electronic beats, na kterém vystoupí Underworld a představí nový materiál z připravované desky.

Underworld hvězdou electronic beats Underworld hvězdou electronic beats

Underworld se na taneční scéně pohybují více než patnáct let – během této doby si v rámci elektronické hudby vytvořili vlastní styl a získali širokou základnu fanoušků na celém světě. Jejich nové album „Oblivion with Bells“ vyjde v říjnu a návštěvníci festivalů ‘electronic beats‘ si jako jedni z prvních budou moci poslechnout nový materiál živě. Festivaly ‘electronic beats‘ jsou dramaturgicky jsou koncipovány tak, aby se v jeden večer vystřídaly v programu jak živá vystoupení slavných i začínajících kapel, tak DJské sety. Legendární duo Underworld – Rick Smith a Karl Hyde vystoupí také na ‘electronic beats‘ v Bratislavě. Ve Vídni se představí dánský hudebník Trentemöller spolu s doprovodnou skupinou, dále vystoupí Goldie & MC Lowqui nebo Cuban Brothers. Line-up pro Českou republiku bude teprve upřesněn.



Program:

Praha – sobota 27. října – Veletržní palác (Národní galerie) Underworld
Bratislava – středa 31. října – Expo Underworld
Vídeň – sobota 29. září – Halle E/Muzejní čtvrť Trentemöller s doprovodnou skupinou Goldie & MC Lowqui Cuban Brothers DJ Koze

www.electronicbeats.cz
zavřít