Letní řádění s Made in Gambrinus

Vydáno 24.07.2007 | autor: redakce

Také letos vyrazilo Gambrinus městečko zábavy G-city na největší letní hudební akce. Čekají na vás atrakce i možnost si zasoutěžit o oblečení či jiné dárky z kolekce Gambrinus. A kde na G-city narazíte?

Letní řádění s Made in Gambrinus Letní řádění s Made in Gambrinus

G-city zavítá na Benátskou noc nebo koncerty rockových kapel Tři sestry a Divokej Bill. G-city – Gambrinus městečko zábavy, které nabízí celkem 15 zábavných atrakcí, oproti loňské nabídce přichystal navíc několik novinek – nafukovací arénu Gladiátor nebo speciální lezeckou stěnu a další. Zápolení může být příjemnou relaxací a současně příležitostí, jak získat v soutěžích atraktivní ceny.



Jednou ze specialit G-city je mobilní hudební pódium o velikosti 60 m2, které vznikne rozložením upraveného G-kamionu. Kvalitní technické zajištění pódia tvoří dvanáct reproduktorů o celkovém výkonu 6,8 kW, čtyřiadvacet reflektorů a nechybí ani zpětná projekce o velikosti 1,8 × 2,5 m. Po dohodě s pořadatelem některých festivalů zde vystoupí celá řada zajímavých hudebních skupin. A nebylo by to pravé městečko zábavy, kdyby zde nebyl Gambrinus stan s dostatkem míst pro posezení s přáteli u správně vychlazeného a řízného piva Gambrinus.



www.gambrinus.cz
zavřít