Nová Apocalyptica bude se zpěvem

Vydáno 25.07.2007 | autor: redakce

Nové album finských metalových poslů vtrhne mezi fanoušky už v září a ponese název Worlds Collide. Víme, co bude mít společného s Rammstein a Slipknot!

Nová Apocalyptica bude se zpěvem Nová Apocalyptica bude se zpěvem

Produkce se ujal Jacob Hellner, dlouholetá múza skupiny Rammstein. Práce na desce začala v srpnu 2006 a od té doby vzniklo zhruba 40 písniček, ze kterých kapela vybrala tucet. Na skladbách spolupracovali například s frontmanem Stone Sour a Slipknot Corey Taylorem (na prvním singlu 'I'm Not Jesus'), se zpěvačkou Lacuna Coil Cristinou Scabbia, zpěvákem 3 Days Grace Adamem Gontierem a opět s dlouholetým kamarádem a spolupracovníkem Dave Lombardem. "Bylo to opravdu vzrušující," rozplývá se Toppinen. "Na posledních dvou deskách jsme se věnovali jak psaní, tak produkování, prostě všemu. Tentokrát jsme otevřeli dveře různým zpěvákům, producentovi a také některým spoluautorům. Dovolili jsme cizím prvkům, aby vstoupily do světa Apokalyptiky. Bylo to velice zajímavé a vzrušující."



"Snažili jsme se vytvořit desku na světové úrovni," uzavírá Toppinen. "Pro nás je toto období velice vzrušující. Spolupracujeme se skvělými lidmi a já jsem z toho úplně nadšený. Poprvé za posledních 11 let mám pocit, že náš tým opravdu pracuje společně. S tímto týmem bychom měli být schopni probrat všechny lidi, kteří o Apocalyptice vědí, ale nikdy si ještě nekoupili desku nebo vstupenku na koncert. Chceme šířit slova."

www.apocalyptica.com
zavřít