Slashova manželka: pupík rozhodl!

Vydáno 01.08.2007 | autor: redakce

V novém čísle časopisu Rolling Stone se Slashova manželka Perla Hudson přiznává k tomu, že se fatálně zamilovala ve chvíli, kdy v časopise viděla Slashovo břicho.

Slashova manželka: pupík rozhodl! Slashova manželka: pupík rozhodl!

Když Slash s Guns N' Roses vydal legendární desku Appetite for Destruction, byla Perla ještě dítě. "Hrála jsem si tehdy s bárbínama," vzpomíná. O pár let později se jí dostal do rukou časopis Rolling Stone s fotkou kapely - a bylo jasno. "Pamatuju si to číslo, na obálce byl Axl. Uvnitř byl Slash, ale měl skloněnou hlavu a nebylo mu vidět do obličeje - jediné, co koukalo, byl pupík," vzpomíná I tak se ale fatálně zamilovala a usoudila, že toho chlápka musí mít.



Povedlo se. Nějakou dobu poté se přes známé dostala do backstage jednoho z koncertů G N' R a pařila s tehdy ještě ženatým Slashem. Po jeho rozvodu se Slash a Perla dali dohromady a později se vzali. Perla ho doprovází i na koncerty, s léty je to ale trochu méně divoké. "Slashův rider dřív obsahoval požadavky na whisky a cigarety, nyní je to miska na vodu pro psa a hrací automaty pro děti," přibližuje rocková manželka zákulisí koncertů kapely Velvet Revolver, jež je nyní Slashovým hlavním zaměstnáním.
zavřít