DJ battle IDA na Hip Hop Kempu

Vydáno 07.08.2007 | autor: redakce

Národní kolo IDA Czecho-Slovakia se letos odehraje kompletně na Hip Hop Kempu 2007. Stejně jako bylo zvykem u ITF, je i IDA otevřeným DJským battlem, takže se můžete přihlásit i vy.

DJ battle IDA na Hip Hop Kempu DJ battle IDA na Hip Hop Kempu

Do letošního, už druhému ročníku soutěže IDA - International DJ Association která nahradila dřívejší ITF), se můžou přihlásit všichni DJs, pravidla najdou níže a další důležité info je zde. Stejně jako bylo zvykem u ITF, je i IDA otevřeným DJským battlem, do kterého se může přihlásit jakýkoliv DJ žijící na území České nebo Slovenské republiky (stačí do 23. 8. do 23:59 odeslat přihlašující e-mail na adresu affro@bbarak.cz, případně zavolat na číslo 777 617 642). Soutěžní kategorie jsou v IDA kvůli zjednodušení a realističtější možnosti uspořádání další nadnárodních kol (Evropské finále, Světové finále) dvě – Technical Cathegory a Show Cathegory.



Národní šampion IDA v Show Cathegory automaticky postupuje na European IDA Finals (kam cestuje na náklady IDA Czecho-Slovakia). Pouze ten nejlepší DJ v kategorii Show z Evropského finále pak pojede i na světové finále, kde bude mít jen dva soupeře – toho nejlepšího z USA a jeho nejlepšího kolegu z Asie / Austrálie. O titul světového IDA šampiona v kategorii Show si to tak rozdají jen ve třech.



I když je tu onen hlas publika, je to především porota, kdo rozhoduje o vítězích a poražených, o tom kdo sklidí ovace, ovoce a ceny a kdo pojede domu zase další rok trénovat s vidinou vítězství. Tentokrát o výsledcích rozhodne tato povolaná čtveřice:
Rafik (Lordz Of Fitness, D) – 5 x světový šampion ITF
Kid Fresh (Lordz Of Fitness, D) – 3 x světový šamopion ITF
Clever Munkey (Disablists, UK) – 2 x UK DMC Team šampion
Q-Millah (Phaderheadz / Uppercutz, D)

www.hiphopkemp.cz
zavřít