Rock For Church(ill) se blíží

Vydáno 21.08.2007 | autor: redakce

Největší letní hudební festival v severních Čechách ROCK FOR CHURCH(ill) se poosmé uskuteční 24.-25.8. v krásném zeleném areálu Myslivny ve Vroutku u Podbořan. Nechte se nalákat podrobnými informacemi o programu.

Rock For Church(ill) se blíží Rock For Church(ill) se blíží

Festivalové motto zní "Pomáhat je pohoda". Výtěžek z akce totiž urychlí nutnou rekonstrukci "nemocného kostela" ve Vroutku - odtud i slovní hříčka v názvu festu. Ve spolupráci s pořadateli navíc REPORT přichystal speciální akci - s kupónem z titulní strany našeho letního dvojčísla máte zajištěnu výraznou slevu ze vstupného (platí pouze na místě, netýká se předprodejů). Podrobnosti níže.

A koho letos na pódiu v Myslivně uvidíte a uslyšíte?

RED LOTUS (USA)



Funk-rockové riffy podpořené hutným ženským vokálem - přesně tuto kombinaci předvedou Red Lotus na svém premiérovém a exkluzivním vysotuepní v ČR! Jsou respektovanou ikonou newyorské scény už od roku 2004. Výrazná černošská zpěvačka Rozz se s Vámi nebude párat a spolu se zbytkem kapely naservíruje pořádnou porci našlapaného funk rocku, ve kterém je však místo i pro emoce a něhu, což se projeví v pomalejších skladbách.

www.redlotusmusic.com

McQUEEN (UK)



Nejen, že jim to výborně šlape, ale ještě k tomu jsou to pěkné a pěkně ostré holky, které to na pódiu umějí pořádně rozbalit. McQueen vydali svou aktuální desku Break The Silence u anglického vydavatelství Demolition Records s celoevropskou distribucí. CD se rázem stalo jedno z nejvíce prodávanějších punk rockových alb v Anglii !

McQUEEN vznikli v roce 2003 v Brightonu v Anglii a ihned jeli společné turné s Juliette And The Licks. Mají za sebou společné koncerty s Foo Fighters, Kaiser Chiefs, odjeli turné s Aeorsmith nbo W.A.S.P. Tajný tip na hlavní hvězdu festivalu!

www.myspace.com/mcqueen

SORGENTE (D)



Patrně největší překvapení minulého ročníku RFCh. Tato sedmičlená německá kapela naprosto uhranula všechny zúčastněné diváky a roztančila je v rytmu funky, ska a reggae. Vznikli v Mnichově v roce 2002 pod vlivem karibské hudby, kvalitního funku a londýnského swingu 60.let.

Jejich jméno znamená v italštině "zdroj". A opravdu - Sorgente ve své tvrobě zdárně kombinují reggae s latino rytmy, karibskou lehkostí, hip hopem a důrazným funkem.

www.sorgente-music.de

ZVUKY Z CZ-SK LOO-HOO A HIGH-YOU

Česko-slovenskou scénu budou na Rock For Church(ill) reprezentovat WOHNOUT, MIG 21, GAIA MESIAH, TATA BOJS, PSH, GULOČAR, UNITED FLAVOUR, PRIESSNITZ, POLEMIC, SUNSHINE, TLESKAČ, PSH, nebo NAVIGATORS.



Pro návštěvníky festivalu bude zajištěn kvalitní profesionální servis včetně bohaté nabídky gastronomie a alko/nealko nápojů, kvalitní hygienické zázemí a profesionální bezpečnostní služba, která zajistí bezpečný a klidný průběh festivalu.



Zároveň bude k dispozici rozsáhle stanové městečko. Nebude chybět ani REPORT SHOP s časopisy, atraktivními CD a DVD kompilacemi a s dárky pro každého.



Více o festivalu na oficiálním webu RFCh a v letním dvojčísle REPORTU 7-8/07.

Pozor, OBÁLKA LETNÍHO DVOJČÍSLA NELŽE! Pokud dorazíte na Rock For Church(ill) s kupónem z titulní strany REPORTU 7-8/07 (s originálem!! Tedy nejlépe s celou titulní stranou, případně s celým časopisem), máte nárok na výraznou a velmi sympatickou slevu ze vstupného: zaplatíte JEN 190,- KČ!!



Na viděnou ve Vroutku!



www.rfch.cz


zavřít