Indy & Wich o chystaném DVD

Vydáno 17.08.2007 | autor: redakce

"Chtěli jsme fanouškům ukázat sami sebe," tvrdí Indy s Wichem o plánovaném DVD, kde fanouškům nabídnou záběry z letní tour po českých a slovenských festivalech. Kontrolujte info a trailer.

Indy & Wich o chystaném DVD Indy & Wich o chystaném DVD

Skupina kvůli tomu koupila obytný karavan, který jim přestříkal graffitti respektovaný umělec skrývající se pod pseudonymem Point. Právě koupí karavanu v jednom z pražských bazarů natáčení DVD začalo. Spolu s parťákem La4 pak Indy a Wich vyrazili do Roudnice nad Labem na první z řady festivalů - Hip Hop Allstars. Právě z této akce pochází většina záběrů na odtajněnému traileru.



I když je patrné, že kapela nehraje pro tak početné publikum, na jaké jsou Indy & Wich zvyklí například z Hip Hop Kempu, kde také celé turné 24. 8. v Hradci Králové vyvrcholí, evidentně si koncert užívají. "Dostali jsme možnost natočit DVD, lákalo nás to, protože jsme to ještě nedělali. Chtěli jsme fanouškům ukázat sami sebe. Díky tomu, že už máme i karavany, tak se to celé posunulo ještě dál," komentuje okolnosti vzniku a realizace filmu rapper Indy. Režii DVD dostal na starosti renomovaný režisér Michal Dvořák, který v minulosti spolupracoval například s Orionem a má na svědomí většinu hiphopových videoklipů.



Výsledek si hiphopoví fanoušci budou moci koupit už za pár měsíců, kdy DVD vyjde jako příloha časopisu Bbarák. Hiphopová formace Indy & Wich má za sebou již dvě úspěšná alba - My3 a Hádej kdo. Za obě byla skupina nominována na cenu Anděl.

www.indyawich.cz
zavřít