Dobrodružný Maharal na DVD

Vydáno 20.08.2007 | autor: redakce

V srdci staré Prahy se ukrývá obrovský poklad, jehož minulost sahá až do dob Rudolfa II. Pátrat po něm budou Bořivoj Navrátil a Barbora Seidlová se spoustou dětí.

Dobrodružný Maharal na DVD Dobrodružný Maharal na DVD

Klíčem k nalezení pokladu je několik vzácných artefaktů, mezi nimi i vzácná kniha Via Lucis, kvůli níž je zavražděn stařičký majitel antikvariátu. Po stopách pachatelů a za legendami opředeným pokladem se kromě policie vydává i skupina dobrodruhů a parta dětí vedená vysokoškolačkou Kristinou. Na každém kroku na ně číhá nebezpečí, musí luštit tajemné historické hádanky, vyhýbat se falešným stopám a pastím a hlavně být pořád aspoň o krok blíž vysněnému pokladu než konkurenti.



Ve chvíli, kdy se na Prahu valí obří povodeň a především Staré město se ocitá v ohrožení, všichni hlavní hrdinové v opuštěném centru metropole nasazují vlastní životy, aby odhalili její největší tajemství. "Mám takovou vlastnost, že si ošklivé věci raději nepamatuji, ale to pro tenhle film rozhodně neplatí. Vzpomínám na něj moc ráda, natáčení totiž bylo velmi příjemné. I proto, že jsme tentokrát hráli také s dětmi. Byly bezvadné a jejich bezprostřednost je vždycky velmi oživující. Někdy jim ji až závidím, " vzpomíná na natáčení Bára Seidlová.

www.maharal.cz
zavřít