Koncert pro Bumbaris Paris

Vydáno 30.08.2007 | autor: redakce

Začátkem září odstartuje společným koncertem skupin Roe-Deer, Living Room a Dorian Gray´s Prostitutes ojedinělý charitativní projekt. Výtěžek z akce bude věnován onkologicky nemocným dětem.

Koncert pro Bumbaris Paris Koncert pro Bumbaris Paris

O co půjde? V rámci tohoto projektu vznikne za producentského dohledu Jana P. Muchowa a Martina Destroyera (The Prostitutes) singl na motivy titulní písně ze seriálu Pan Tau a na jeho nahrávání se budou podílet členové mnoha známých českých kapel. Výsledný singl bude součástí charitativního CD sampleru, kde se objeví i skladby kapel a umělců na nahrávce spolupracujících. CD by mělo spatřit světlo světa na podzim 2007. O občanském sdružení Bumbaris Paris a o jeho cílech najdete info na stránkách www.bumbarisparis.org.



Během večera bude možné rovněž zakoupit čepice a jiné předměty s motivy Bumbaris Paris, a tak ještě více podpořit onu zmiňovanou „dobrou věc“, či prohlédnout si výstavu designů českých undergroundových návrhářů. Zúčastněte se tedy jedinečného charitativní happeningu a v rámci toho můžete shlédnout hned tři zajímavé koncerty. Výtěžek z akce bude věnován prostřednictví o.s. Bumbaris Paris Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek, které se svojí činností zaměřuje na podporu komplexní péče o onkologicky nemocné děti.

Koncert pro Bumbaris Paris - 6. září, Rock Café, Praha.

www.roe-deer.cz
www.livingroom.cz
www.bandzone.cz/doriangraysprostitutes
zavřít